A Google Adsense megbízhatósága

Nyilván sokan szkeptikusak vagytok az Adsense-vel kapcsolatban, hiszen rengeteg olyan oldallal van az interneten, mely az internetes pénzkeresést népszerűsítik. Némelyik azért fizet, hogy elolvasod az általuk küldött Email-eket, van amelyik böngészésért és van olyan is, mely játékért fizet.

Egy dolog biztos: ha valaki ezen az úton indul el, hogy pénzt keressen, annak csak akkor van esélye összegyűjteni a minimum kifizetéshez szükséges összeget, ha több tagot szervezünk magunk alá és még akkor sem biztos az, hogy megkapjuk amiért megdolgoztunk, hiszen semmit nem tudunk a cégről, aki az egészet üzemelteti.

Az, hogy én bárkit regisztrációra buzdítok, nekem nem jelent hasznot. Az Adsensenél (már) nincsen partnerprogram. A Google Adsense rendszere az online hirdetési piac vezetője lett, azt hiszem a többi hasonló elven működő társaság a nyomába sem érhet. (Ilyen rendszer a Yahoo, vagy hazánkban a CT Network.)

Aki a szabályokat betartva játszik, bántódás NEM érheti az Adsense programban. Rengeteget lehet olvasni ok nélküli kitiltásokról, de én úgy gondolom, ezeket a dolgokat fenntartásokkal kell kezelni! A Google soha nem fogja kockáztatni a hírnevét ok nélküli kitiltásokkal! Aki csal azt megbüntetik, aki nem, annak nyugodt lehet a lelkiismerete!

Itt valóban csak munka árán lehet bevételhez jutni, hiszen, ha egy hirdetésre rákattint egy látogatónk, az a hirdetőnek pénzbe kerül, melynek egy részét mi kapjuk, a többit a Google. (Az a bizonyos “rész” nem publikus, de egyes tanulmányok szerint a bevételek 78%-át a Google nekünk adja!