Osztrák személyi hitel

Osztrák bankok által Magyarországi állampolgárok számára folyósított ingatlan fedezet nélküli személyi kölcsön munkáltatói igazolás nélkül nem jöhet létre. Több bank kínált személyi kölcsönt, de csak olyan ajánlattal lehet találkozni a hirdetésekben amelyek ingatlan fedezetre szólnak.

Osztrák személyi hitel

A személyi hitellel kapcsolatban már több ügyfél is megjegyezte, hogy azok az irodák akik ezt a személyi hitel lehetőséget kínálják kialkudott munkadíjat kértek előre a közvetítő cég munkatársainak, viszont a beígért kölcsönhöz az igénylők nem jutottak hozzá.
Határ menti osztrák bankok esetében előfordult már, hogy a határ közeli magyar városokban lakó igénylő kapott ingatlan fedezet nélkül személyi hitelt, azonban ezek a személyek sikeres vállalkozók voltak vagy kiemelten magas jövedelemmel rendelkeztek.

Több osztrák bank ügyintézői nyilatkoztak úgy, hogy magyar igénylők részére munkáltatói igazolással vagy anélkül még soha nem folyósítottak személyi hitelt, sőt igénylést sem fogadtak be.

Amennyiben bármelyik magyarországi közvetítő irodában ilyen jellegű ajánlattal találkozik bárki, akkor nagy odafigyeléssel járjon el, előzetesen semmilyen pénzt ne fizessen ki.