Fedezet nélküli személyi kölcsön

Fedezet nélküli személyi hitel igénylésénél az igénylőnek legkevesebb nettó 70 ezer forintot elérő jövedelemmel kell rendelkeznie és azt igazolnia kell, ez a jövedelem a minimum 6 hónapos munkaviszonyból származzon. Jövedelmének nem szükséges bankszámlára érkezni, viszont rendelkeznie kell valamely magyarországi banknál legalább két hónapja aktív folyószámlával.

Fedezet nélküli személyi kölcsön

Fedezet nélkül kapható hitel esetében a rendszeres törlesztés legnagyobb biztosítéka az igénylő jövedelme. Ennek érdekében szigorú a jövedelemvizsgálat. A jelzáloghitelekkel szemben a személyi kölcsön igénylésénél nem elegendő, ha az igénylő csak három hónapos folyamatos munkaviszonyt tud igazolni, ebben az esetben legkevesebb fél éves munkaviszonnyal kell rendelkezni a jelenlegi munkahelyen.

A fedezet nélküli személyi hitel igénylésének feltételei, az igénylő 23-25 éves legyen, az igénylő devizabelföldi, természetes személy legyen és állandó magyarországi lakcímmel rendelkezzen. Szükséges a rendszeres jövedelem, a vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség. A munkaviszonya nem lehet próbaidős, vagy felmondás alatt.  A hiteligénylő nem szerepelhet a KHR ren