A zsírleszívásról

Miért olyan népszerű a zsírleszívás?

A zsírleszívás tökéletesíti az alakot.

A zsírleszívás a fogyókúra eredményére teszi fel a koronát.

Sok hölgy, és persze férfi is dönt a zsírleszívás mellett. A plasztikai műtétek sorában vezető helyen áll a zsírleszívás, és egyre népszerűbb, egyre divatosabb ez a beavatkozás. Mai világunk azt diktálja, hogy legyünk a lehető legtökéletesebbek, és ez az emberek külső megjelenésére is vonatkozik. A súlyfelesleg eltüntetésére, a test formájának alakítására számos megoldás létezik, a zsírleszívás e tekintetben csak egy alternatíva, illetve más módszerek kiegészítője lehet. Megemlítendő az, hogy a zsírleszívás nem fogyókúrát helyettesítő módszer, viszont egy fogyókúrát követő alakformálásra teljesen tökéletes megoldást nyújt. Minden nő tudja, hogy sok esetben hiába történik a gyötrelmes fogyókúra. Ha sikeres is az, tehát a súlyvesztés megtörtént ugyan, de a test bizonyos területein akkor is maradnak fenn párnácskák. A zsírleszívás ez esetben korrigálhatja, tökéletesítheti a fogyókúra utáni alakot, kialakult formát.

zsírleszívás

A hölgyeknél e tekintetben kritikus hely a has, a csípő, a fenék és a comb, legjellemzőbben ezeken a területeken végzendő a zsírleszívás.

A zsírleszívás során a plasztikai sebész apró nyílásokat ejt a bőrön, melyeken keresztül fellazítja a zsírsejteket, majd eltávolítja. Az eltávolított zsír mennyisége 2-3 liternyi, természetesen egyénenként változó, hogy ez több, vagy kevesebb. A zsírleszívás a legtöbb esetben helyi érzéstelenítéssel történik.

Bizonyos esetekben előfordulhat az az igény, hogy a test egészén történjék zsírleszívás. Ezt ritkán végzik el egyetlen műtéttel, és ha mégis így történik a zsírleszívás, akkor azt mindenképpen mélyaltatásban végzik. Az ilyen típusú zsírleszívás nagyobb kockázattal jár, tehát inkább azt válasszuk, hogy többször, kisebb területet vessük alá magunkat a zsírleszívásnak.

A zsírleszívás után minden esetben szükséges bizonyos ideig szorító kötést használni.

A zsírleszívás által eltávolított zsírszövet nagyon alkalmas a száj feltöltésére, vagy az arc ráncainak eltüntetésére. Természetesen csak a saját zsírszövet alkalmazható ilyen célra.

A zsírleszívás eredménye nagyon tartós. Szépülni vágyó hölgyek és urak, bátran választható tehát a zsírleszívás, mert az eredménye magáért beszél. Bizonyára jóleső érzéssel fogadják majd azokat a bókokat, melyeket a zsírleszívás után kapnak.