Lézeres szőrtelenítés

A lézeres szőrtelenítés működési elve abban rejlik, hogy a diódalézer segítségével eljuttatott lézerfény a szőrszálakon keresztül bevezetődik a szőrtüszőkbe így elpusztítva azokat. Ez az eljárás bármely testrészen alkalmazható, kivéve a szemöldököt, itt ugyanis a szem biztonsága miatt nem használható.

Lézeres szőrtelenítés

A szőrtelenítésnek ez a módja valójában hosszabb szünetekkel megismételt kezelést igényel, s akár 1 évig is eltart, mire a végső eredménnyel szembesülhetünk. Az előzetes konzultáció alkalmával tájékoztatást kapunk az eljárás menetéről, valamint szakemberek segítenek felmérni, hogy alkalmasak vagyunk-e ezt a kozmetikai eljárást igénybe venni.

A lézeres szőrtelenítés módszere a sötét szőrszálak elpusztításában a leghatékonyabb, ugyanis ezek képesek felvenni azt a kellő energiát ahhoz, hogy a szőrtüszők véglegesen elpusztuljanak. Ugyanakkor fontos megemlítenünk, hogy csakis a növekvésben lévő szőrszálakra hatásos, ezért az egyes kezelések között akár 2-3 hét is eltelhet.

A kezelések közben esetlegesen kinövő szőrszálak viszont egyre kevesebb mennyiségben fognak megjelenni, valamint az idő elteltével egyre vékonyodó szőrszálakkal számolhatunk. Az általában 8 alkalomból álló lézeres szőrtelenítés befejeztével a kezelt testrészeink látványosan sima és véglegesen szőrszálmenetesek lesznek.